آیا به نظر شما بازی رایانه ای بدتر از نهنگ آبی هم هست؟!

بازی رایانه ای بدتر از نهنگ آبی هم به نظر شما وجود دارد؟!
5/5
فهرست عناوین این مقاله

به نظر من ذات کل بازیهای رایانه ای سبب مرگ تدریجی خلاقیت، احساس خوب و موفقیت در کودکان ما می شود. اکثر بازیهای رایانه ای به نوعی یک خشونت پنهان را در کاربران آن القا می کند و حس رقابت و برنده شدن که به نظر من یک توهم نادرست می باشد را در افراد ایجاد می کند به نظر من اگر بازی نهنگ آبی یک دفعه قربانی می گیرد بازیهای رایانه ای دیگر به واسطه وقت و انرژی عالی که از کودک من می گیرد برای او مرگ تدریجی است
 
سلام به شما عزیزان، امروز میخواهم مطلب بسیار مهمی راجع به بازی های رایانه ای از جمله بازی نهنگ آبی را خدمت شما بیان کنم که فاجعه ای بزرگ در دنیا به وجود آورده و توسط یک دانشجوی روانشناسی روسی اخراج شده طراحی شده است. طرز تفکر او این است که آدم هایی که لیاقت زندگی کردن را ندارند باید کشته شوند.
  متاسفانه وقتی ما را از چیزی نهی میکنند همچنان خواهان انجام آن هستیم. زمانی که موضوعی را در گوگل جستجو میکنیم عبارت دانلود بازی نهنگ آبی می آید که بسیاری از افراد به دنبال دانلود این بازی هستند. انتهای این بازی خودکشی است ولی برخی افراد میگویند اگر انتهایش خودکشی است برای ما نیست. فاجعه این بازی را مسئولین کشورمان در شبکه های اجتماعی اعلام کرده بودند که باید مراقب این بازی باشید، ولی متاسفانه در شهر اصفهان این اتفاق فاجعه انگیز رخ داد و دو دختر 15 و16 ساله خودشان را به خاطر این بازی از روی پل به پایین انداختند و به نوعی برنده این بازی شدند.
 من خودم هیچ علاقه ای به بازی های کامپیوتری ندارم البته در دوران ما نیز بازی هایی برایمان  لذت بخش بود که با انجام آنها گذر زمان را احساس نمیکردم ولی با شروع فعالیتم در حوزه موفقیت میدانم که این بازی ها اصلا به نفع ما نیستند زیرا این بازی ها ناخودآگاه ما را به سمت موفقیت برنامه ریزی نمیکنند و باعث اتلاف وقت ما میشوند و ما را به سوی یک رقابت ناسالم در زندگی هدایت میکنند.
بچه ها با انجام این این بازی میخواهند برنده شوند ولی این رقابت و برنده شدنی که در بازی ها القا میشود دقیقا ما را از یک انسان معنوی بودن خارج میکند در حالی که هر کدام از ما یک انسان منحصر به فردی هستیم زیرا خداوند هر انسانی را به گونه ای متفاوت آفریده است. همانطور که دو اثر انگشتی مشابه هم وجود ندارد هیچ انسانی نیز یکسان با دیگری خلق نشده است. در رقابت و زندگی هر کدام از ما رکورد خودمان را میزنیم و هیچ اشتراکی با کسی نداریم که در این صورت برد و باخت معنایی ندارد. در بازی های کامپیوتری القای برنده شدن و عبور از مراحل مختلف استرس را به ما منتقل میکند.
با پایان بازی های رایانه ای مشاهده میکنیم که حال بچه ها اصلا خوب نیست و انرژی لازم را ندارد و این یک واقعیت است. ما باید با بچه ها به بازی های ورزشی تشویق کنیم زیرا بعد از این فعالیتهای ورزشی هورمون آندروفین در مغز ترشح میشود که باعث حس نشاط و آرامش میشود. اما بعد از انجام بازی های رایانه ای چه اتفاقی می افتد؟
من برای خودم، بچه های سرزمینم و کسانی که این بازی های کامپیوتری را طراحی کرده اند احساس تاسف میکنم و دلیل این بازی ها و فاجعه بعد از آنها را نیز میدانم. دو دختری که خودشان را از پل به پایین پرت کردند یک هشدار جدی برای ما دارد. اگر بازی نهنگ آبی آدم ها را میکش به آسانی میتوانیم این بازی را نهی کنیم و در پرهیز قرار دهیم ولی من میخواهم بگویم تمام این بازی ها به نوعی مرگ تدریجی ما هستند.
افرادی که در سنین مختلف به بازی هایی علاقه بیش از حدی پیدا میکنند در واقع به تدریج موفقیتشان را میکشند و مرگ خودشان را رقم میزنند و این یک حقیقت تلخی در زندگی ما است. وزیر ارتباطات در مورد این بازی های رایانه ای گفته بودند که من به هیچ عنوان بچه هایم را به این بازی ها و شبکه های اجتماعی تشویق نمیکنم و اگر وجود داشته باشد حتما تحت کنترل ما هستند. حال ما پدران و مادران که وزیر بچه ها محسوب میشویم گاهی اوقات حواسمان به بچه ها نیست که با این بازی ها خودشان را میکشند و این خودکشی تدریجی اتفاق می افتد مانند آن معتادی که مواد مصرف میکند و بعد از چند سالی خود را از بین میبرد.
بچه ها با این بازی ها که روز به روز جدیدتر هم میشوند آینده خود را نابود میسازند و ما شاهد بچه هایی افسرده در آینده خواهیم بود. آقای بیل گیتس ثروتمندترین مرد دنیا که در کامپیوترهای جهان تحول عظیمی را ایجاد کرده است و در حوزه نرم افزاری فعالیت میکند گفته است که افراد زیر 14 سال به هیچ عنوان از این ابزارها نمیتوانند استفاده کنند و نباید موبایل و تبلت داشته باشند زیرا شخصیت بچه تا 7 سالگی شکل میگیرد و از 7 تا 14 سالگی نیز شخصیت دیگری در سطح بالاتر پیدا میکند. آیا بیل گیتس خواهان صرفه اقتصادی بوده است؟ بیل گیتس در این حوزه فعالیت میکند و میداند با داشتن این ابزارها چه لطمه ای به افراد وارد می شود.
 این بازی ها شخصیت بچه ها را نابود می سازند. در پس بسیاری از این بازی ها افکار و روانشناسی منفی گرایی وجود دارد و دقیقا بازی ها با این اهداف طراحی شده اند و بازی نهنگ آبی بزرگنمای مشخصی از این بازی ها است که از جانب دشمن های ما تولید شده اند و میخواهند با این بازی ها بچه ها را از بین ببرند و همه افراد را تنبل بار بیاورند و به رقابت و استرس وادار کنند و با ایجاد استرس به ما داروهای ضد استرس را بفروشند و این حقیقت ماجرا است. پس سعی کنیم درک بیل گیتس را در زندگیمان داشته باشیم که در این صورت حتما خواهیم فهمید که این بازی ها واقعا جنایتی در حق کودکان هستند.
این بازی ها مشهود هستند و همه افراد نیز از آنها پرهیز میکنند زیرا فاجعه ش رخ داده است ولی چگونه بارها نیز تکرار میشود؟ اینها جنگ نرم بزرگی است که با این هدف میخواهند ناخودآگاه بچه ها را روی عوامل منفی و رقابت ناسالم شکل دهند و من فکر نمیکنم طراح این بازی ها در جهت مثبت برنامه ریزی کرده باشد.
ما پدر و مادرها در حق فرزندانمان جنایتی کرده ایم و این جنایت از آنجایی شروع شده است که به فرزندمان گفته ایم که باید نمره 20 بگیرد تا خوشبخت شود در غیر این صورت بدبخت خواهد شد. حقیقت این است که خداوند فرزند ما را به این شکل خلق کرده است و ما باید به فرزندمان بگوییم که تو همین گونه که هستی عالی، خوشبخت و سعادتمند هستی زیرا گوهر گرانبهای الهی در درونت قرار داده شده است. طبق آیه 14 سوره مومنون که میفرماید: فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ، آفرین بر خدای که بهترین آفرینندگان است. خداوند بابت این خلقت به خودش آفرین گفته است.
حال اگر ما به فرزندمان بگوییم تو اینگونه خوب نیستی تو باید نمره 20 بیاوری و زمانی که آن را آوردی آن وقت خوشبخت هستی یعنی خوشبختی را منوط به رسیدن به خواسته هایمان میکنیم. آیا همه مهندسان، دکتر ها و اساتید دانشگاه خوشبخت هستند؟ چقدر احساس نارضایتی در زندگی آنها وجود دارد؟ ملاک خوشبختی این عوامل نیستند و متاسفانه ما یک رقابت ناسالم را در فرزندانمان ایجاد کرده ایم و به آنها گفته ایم که باید در بازی مدرسه درس بخوانید و برنده شوید و از بقیه افراد جلو بزنید. این همان القایی است که بچه ها در بازی های کامپیوتر، تبلت و موبایل تجربه میکنند و اینگونه آینده فرزندانمان را نابود خواهیم کرد.
با این صحبت ها که باید نمره کامل بیاوری، درکنکور قبول شوی و حتما باید در مسابقه مقام اول را کسب کنی شخصیت و اعتماد به نفس فرزندان را از بین می بریم و آرزوهایشان را پایمال میکنیم. این بچه میتوانست به نوعی یک گنج باشد. والدین این وظیفه را دارند که ببینند خداوند چه بذری را در کودکشان قرار داده است و آن را آبیاری کرده و به یک نهال باروری که ثمره های عالی را میدهد تبدیل کنند. یعنی در واقع استعدادهای بچه ها را کشف کرده و فضای لازم را ایجاد کنند. البته فقط آبیاری کردن لازم نیست. ما متاسفانه خواستار این هستیم که فرزندانمان همان درخت و میوه ای شوند که خودمان در زندگی به آن نرسیده ایم و اینگونه فرزندانمان را به سمت نابودی میکشانیم و باید جلوی این فاجعه گرفته شود.
خود ما اولین جنایت کاران هستیم نه آن دانشجوی روانشناسی روسی که بازی نهنگ آبی را طراحی کرده است. ما با گفتن این جلمات که تو خوشبخت نیستی، تو باید نمره 20 بگیری، تو باید در مسابقه اول بشوی و اگر اول شدی آن موقع خوشبخت هستی، در غیر این صورت خوشبخت نخواهی شد به فرزندانمان استرس را القا میکنیم و در این صورت فرزندان به داروها و افسردگی ها و اضطراب ها دچار میشوند.
ما نباید با نگرانی های بیش از حد اعتماد به نفس بچه ها را نابود سازیم زیرا باید در روز قیامت در مقابل جایگاه الهی پاسخگو باشیم. خداوند از ما مطالبه میکند و می گوید من این کودک را به شما عطا کردم و بذر عالی در او قرار داده بودم به جای این که خوب آبیاریش کنید خرابش کردید و به او گفته اید که هیچ فایده ای نداری در صورتی که من میخواستم او یک هنرمند عالی باشد ولی شما میخواستید به زور او یک مهندس شود.
در ورودی مدرسه ای در مالزی یک بنری نصب کرده بودند که در آن نوشته شده بود که والدین گرامی از این که سال تحصیلی جدید آغاز شده است بسیار خوشحال هستیم. این نکته را باید بدانید که بچه های شما به مدرسه آمده اند که خوشبخت باشند و فکر نکنید که حتما باید نمره کامل را بگیرند چون ممکن است در میان این بچه ها یک هنرمندی وجود داشته باشد که در درس ریاضی نتواند نمره کامل را بگیرد و نیازی هم به درس ریاضی ندارد زیرا خداوند ذات او را برای هنر آفریده است. شاید در بین بچه ها یک کار آفرین هست که دانستن ادبیات انگلیس و تاریخ برایش مهم نباشد. حتما در بچه های شما استعدادهایی وجود دارد. آنها با اهداف مهمتری به این جهان هستی پا گذاشته اند و کارهای با ارزشی مانند خوبی، خدمت و محبت کردن دارند که ما باید این موارد را به عنوان ملاکهای برتر در ذهن فرزندانمان بزرگنمایی کنیم.
در یک فیلم خارجی صحنه ای را طراحی کرده بودند و به بچه پول یک بستنی را میدادند وقتی بچه می رفت تا از مغازه بستنی بگیرد دقیقا روبروی آن مغازه مرد فقیری نشسته بود. با این طراحی صحنه میخواستند بدانند که بچه ها چه واکنشی از خودشان نشان می دهند. بچه میخواست یک بستنی بگیرد ولی وقتی مرد فقیر او را صدا میزد که به من کمک کنید، پولش را به مرد فقیر میداد و از خریدن بستنی منصرف میشد. برنده شدن و خوشبختی یعنی کمک کردن به افراد فقیر نه این که بچه ها فقط نمره عالی کسب کنند. جالب این است که در این فیلم یکی از بچه ها بستنی خود را به فقیر داد.
بچه ها خیلی معصوم هستند زیرا گوهر پاک درونشان بی آلایش است و خداوند این گنج را برای ما خلق کرده است ولی ما با تربیت نادرست آنها را از بین می بریم. والدین همواره در تلاش هستند تا فرزندان خوبی تربیت کنند ولی گاهی اوقات بعد از 20 سال اگر هیچ کاری برای تربیت فرزندانشان انجام نمی دادند بچه های بهتری تربیت میکردند. داستان غم انگیز امروز ما این است که ما خودمان این بازی را از مدرسه شروع کرده ایم و با این کار متاسفانه مانع خوشبختی بچه ها شده ایم. به آقای بیل گیتسی که ثروت کلانی دارد و یک انسان معنوی است که در آفریقا خدمت میکند بیندیشیم و با نمره پایین یا هر چیز دیگری اعتماد به نفس فرزندانمان را خراب نکنیم و به آنها بفهمانیم که همینگونه که هستند بهترینند.
تمام بازی های یارانه ای  از رفتار نادرست والدین مدل سازی شده اند که روح بچه ها را خسته میکنند. پس آنچه که رسالت فرزند ما است را کشف کرده و به آن رسیدگی کنیم تا بتوانیم یک انسان معنوی، خوشبخت و یک ثروتمندی همانند بیل گیتس تربیت کنیم که بتواند در دنیا موثر باشد و رقابت را نیز به طور کلی پاکسازی کنیم زیرا این اشتباه بزرگ مانع اعتماد به نفس و خوشبختی فرزندانمان میشود.
یک مثال انگلیسی میگوید اگر در سن پیری کاری به غیر از بیلیارد بازی نداشته باشید کل عمرتان را به فنا داده اید یعنی باید طوری فعالیت کنید که در سن پیری هم در حال تلاش و خدمت عالی باشید و این یک حقیقتی در سراسر جهان است که بسیاری از افراد موفق این نکته را میدانند.
بازی نهنگ آبی و پرت شدن آن دو دختر از پل یک هشدار و تلنگری بود که به من الهام شد تا این موضوع بسیار مهم را خدمت شما عرض کنم. این مطالب را به دیگران نیز انتقال دهید شاید فردی از این صحبت ها انرژی مثبتی بگیرد و تغییری در تربیت فرزندش ایجاد کند. خیلی دوستتان دارم منتظر مطالب عالی از طرف من باشید. شاد و پرانرژی باشید خدانگهدار.                                                
مشاهده ویدئو های بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.

دانلود رایگان کتاب «در محدوده صفر»

نویسنده: دکتر جو ویتالی با مقدمه محمد افلاکی
دریافت کتاب
close-link
دوره های ما دارای گارانتی برگشت پول مادام العمر در صورت عدم رضایت است و زمان گارانتی هم پس از  9 ماه از خرید دوره فعال شده و شرط استفاده از گارانتی این است که در درجه اول تمام تکنیک ها را کاملا آموخته باشید و سپس آنها را در زندگی بکار گرفته باشید و اگر نتیجه ای حاصل نشد پس از راستی آزمایی شروط گارانتی مبلغ 2 برابر پولی که پرداخت کرده اید را به شما باز خواهیم گرداند زیرا ما به دوره خودمان ایمان داریم و باور داریم که نتیجه آن قطعی است و ضمن اینکه به برکت پول و رضایت مشتری هم به شدت معتقدیم💯
close-link